mamaplus.md

Adevăratul motiv al mutării Ducilor de Sussex. Ce se întâmplă între Meghan şi Kate?

-
//
26.11.2018

Toți au rămas surprinși când Meghan Markle și Prințul Harry au declarat că se mută cu traiul departe de familia regală, în Frogmore House.

mamaplus.md

De atunci, au apărut zeci de supoziţii în legătură cu această decizie.

Au fost unii dintre cei mai uniţi fraţi pe care monarhia britanică i-a avut, însă se pare că lucrurile s-au schimbat între cei doi. Prinţul Harry a decis ca el şi soţia lui să nu mai locuiască în apartamentul vecin cu cel al Prinţului William şi-al soţiei sale şi să se mute la kilometri buni distanţă de ei. De ce aşa?

Ei bine, mulţi au speculat că ar fi vorba despre o invidie între fraţi, pe baza faptului că William se pregăteşte să devină Prinţului de Wales, în timp ce Harry va avea un rol din ce în ce mai puţin important la Palat în comparaţie cu fratele lui. Însă, nu acesta este motivul mutării!

mamaplus.md

La fel s-a zvonit şi că educaţia şi brackground-ul atât de diferite ale Duceselor le face să aibă o relaţie imposibilă, ceea ce i-a scos din minţi pe cei doi fraţi. Chipurile, Harry îşi doreşte că soţia sa să fie lipsită de stres pe perioada sarcinii, aşa că a decis s-o ducă departe de ”rigida” Catherine. Ei bine, această informaţie nici că putea fi mai falsă.

Adevăratul motiv este că Ducii de Sussex îşi doresc ca micuţul lor să trăiască cât mai departe de Palat şi de atenţia presei, care deja îi sufocă. Aşa se face că ei au ales Frogmore House, un domeniu retras, departe de Londra şi de agitaţia regală. Acolo îi aşteaptă peste 20 de dormitoare, suficient spaţiul pentru o bonă care îi va urmări 24 din 24, dar şi pentru mama soacră, care s-a mutat de la Hollywood pentru a avea grijă de nepoţelul ei.

Chipurile, Ducii de Sussex nu suportă ideea ca micuţul lor să fie fotografiat de paparazzi oricând, aşa cum se întâmplă cu Prinţul George şi Charlotte când se duc la şcoală, respectiv la grădiniţă. În plus, vor cât mai mult spaţiu verde. ”Ducii de Cambridge au spaţiul lor verde, ceea ce drăguţ, dar nu este un alt spaţiu pentru alţi copii. Frogmore, care e în zona sigură de la Windsor, este retrasă, privată şi liniştită. Nimeni nu-i va vedea când sosesc ori când pleacă”, spune o sursă regală.

mamaplus.md