mamaplus

„Când m-a furat de mireasă, avea deja un fiu”. Mama lui Emilian Crețu dezvăluie că, cei 4 copii ai săi mai au un frate

-
//
26.04.2024

Copiii Anastasiei Crețu, Ion, Maria, Emilian și Nina, mai au un frate mai mare, pe linia tatălui, care poartă și el numele Ion. Despre aceasta a povestit mama actorului, în cadrul unei emisiuni la Busuioc TV. 

mamaplus

„Din armată. El a slujit în Germania, iar când a decedat mama lui, fratele Petrică l-a adus să slujească mai aproape. I-au dat îndreptare la Dubăsari, iar acolo s-a întâlnit cu Tania și s-a pornit acolo o dragoste”, povestește Anastasia Crețu. 

„Fato, eu am trimis băiatul la armată, dar ce ați făcut voi acolo nu știu”

Pe atunci, aceasta încă nu îl cunoștea pe viitorul soț: „Când am venit aici, nu mi-a spus nimeni nimic. La el în pașaport era curat. Dar într-o seară a venit nașa de la Florești și îmi spune: „Fina Nastea, hai la mine”. Nașul cu finul s-au dus în altă cameră, iar nașa mi-a povestit totul, că el mai are un băiețel, e la Dubăsari. L-am întrebat dacă e drept, iar el mi-a spus: „Da, e drept, dar eu cu ea nu am nimic”. Apoi ea (n.r. Tatiana) a venit aici, a auzit că s-a căsătorit Ion și a venit aici cu copilul. Era tatăl socru acasă și îi spune: „Fato, eu am trimis băiatul la armată, dar ce ați făcut voi acolo nu știu. Dacă el era acolo, acolo trebuia să-l capeți, să te înscrii cu el și să vii acasă cu copilul. Dar acum unde să mă duc să-l caut? El are femeie”. Eu deja îl aveam pe primul copil. El spunea că vrea să trăiască cu mine, mă accepta pe mine, nu pe doamna”.

„El a făcut șmecherii ca eu să nu aflu, dar l-am prins”

Mama lui Emilian Crețu spune că soțul său își accepta primul copil: „El a făcut șmecherii ca eu să nu aflu, dar l-am prins. Într-o zi a ieșit afară și l-a sunat băiatul lui, era scris Ion. Îl întreb, iar el mi-a spus în 2 secunde totul, că e feciorul lui și că are 18 ani. I-am zis: „Băiete, nu te rușina și dacă te-ai pornit, vino la mine”. La fântână îl așteptau copiii mei, noi știam că trebuie să vină”.

„Mămica, acesta e copilul meu și nu trebuie să-l dăm afară”

Anastasia Crețu era însărcinată cu Nina, când fiul mai mare al soțului său a intrat prima oară în casa lor: „El (n.r. soțul) îmi zice: „Mămica, acesta e copilul meu și nu trebuie să-l dăm afară”. Iar eu i-am spus: „Ioane, eu niciodată nu voi face acest lucru. Copilul nu poartă nicio vină”. Ca orice mamă, nu puteam face așa ceva”.

„Ce-ți trebuie acest copil? De unde știi că e al lui Ion?”

 

„Multe vecine mi-au zis: „Ce-ți trebuie acest copil? De unde știi că e al lui Ion? Iar eu le-am zis: „El mi-a spus că e al lui și îl accept””, își mai amintește mama lui Emilian Crețu.

„Am dat inelul meu de aur să iau bani pe împrumut, să-i dau lui”

„A fost un caz că el avea nevoie de niște bani, eu tot nu aveam și m-am dus la o vecină și am împrumutat. I-am dat inelul meu de aur, cumpărat de când eram fată mare, are deja 45 de ani, l-am dat doamnei, iar când am avut bani, i-am întors datoria și ea mi-a dat inelul. Băiatul trebuia să-și ia o bicicletă și nu îi ajungea și i-am dat eu. Dar între timp, Ion mă tot întreba unde e inelul meu, iar eu îi ziceam că este, dar nu îl port, ca să nu îl pierd. Abia acum povestesc pentru prima oară”, a mărturisit Anastasia Crețu.

Mama actorului Emilian Crețu a mărturisit că a avut parte de multă suferință în viață. A fost furată de mireasă și dusă la Negureni, în casa viitorului soț, rochie de mireasă nu a îmbrăcat, verighetă nu a purtat, iar la scurt timp după întemeierea familiei, căsnicia s-a transformat într-un coșmar. „Cu picioarele mă bătea, noroc de vecină că m-a scos, un covor era totul de sânge de la rănile mele”, a dezvăluit Anastasia Crețu.

sursa: unimedia.info