mamaplus

Master Class pentru copii „Bread Corner” – Transmitem tradițiile într-un mod vesel, sănătos și gustos

-
//
12.07.2019

Vacanța de vară este cea mai așteptată perioadă de către școlari, dar și de micuții de la grădiniță. Însă, pentru părinți este o adevărată „bătaie de cap”. Stabilirea unui program interactiv pentru copii, care în același timp să fie și educativ, este o provocare, una pe care Bread Corner o face ușor de depășit.

mamaplus

Brutăria artizanală „Bread Corner” vine în ajutor părinților cu un Master Class de coacere a pâinii, dedicat copilașilor curioși, ingenioși și curajoși de toate vârstele. 

Pentru cine este Master Class-ul:

  • Atât pentru cei care nu au avut încă ocazia să cunoască toate secretele coacerii pâinii tradiționale, dar care sunt interesați să învețe și vor să înțeleagă și participe la toate etapele pregătirii, pas cu pas; 
     
  • Cât și pentru cei care vor să învețe acest proces dintr-o altă perspectivă, într-un anturaj diferit și cu o abordare diferită. Așa cum o făceau buneii – cu maxim de dragoste și maxim de căldură.
mamaplus

În cadrul Master Class-ului, copiii vor învăța: 

  • Întreg procesul de coacere a pâinii tradiționale vii, pe baza unor rețete tradiționale; 
     
  • Ce este maia și de ce se folosește la copt;
     
  • Modul de obținere a făinii integrale. Participanții vor vedea cum se macină la moara de piatră;
     
  • Cum să pregătească corect baza pâinii vii - aluatul;
     
  • Cum să frământe și să modeleze aluatul pentru a lua forma dorită;
     
  • Procesul de aranjare în forme și coacere în cuptor. 

Fiecare copilaș își va decora propria pâinică și o va putea lua acasă, împreună cu alte produse Bread Corner. Pâinea gătită cu mâinile lor mici va fi cel mai cald și mai gustos cadou pentru familie.

De asemenea, vor învăța:

  • Beneficiile produselor din cereale integrale;
     
  • Proprietățile făinii din cereale integrale;
  • Istoricul, proprietățile și beneficiile pâinii integrale.
mamaplus

Avem soluție și pentru copiii care, în viziunea părinților, mănâncă puțin și selectiv. 

Acest Master Class va fi o mare plăcere pentru acești copii, căci nu vor rezista tentației să guste și savureze ceea ce au gătit cu propriile mâini. Iar, cel mai important, este că își vor da seama că nimic nu are un gust mai bun decât rodul muncii proprii. 

Din experiența noastră, chiar dacă pâinicile erau uneori mai sărate, uneori practic deloc, chiar dacă erau mai puțin coapte sau chiar arse, până la sfârșit - farfuria rămânea goală.

Brutăria artizanală „Bread Corner”, locul în care chiar și gătitul unei simple pâinici se transformă într-un act și proces feeric, plin de creativitate și emoție chiar și cele mai importante lucruri se pot transmite și învăța prin joacă. 

Înregistrează-ți copilul la următorul Master Class printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook Bread Corner!