4 zodii care îşi ascund senzualitatea

4 zodii care îşi ascund senzualitatea

Deşi unele zodii sunt extrem de pasionale şi senzuale, altele îşi ţin această latură ascunsă până când consideră că partenerul este cu adevărat de încredere. Aceste semne tind să fie mai prudente şi practice şi se gândesc mai puţin la sentimentele lor. 

Care sunt zodiile care îşi ascund senzualitatea?


Fecioară

În mod normal, Fecioara este calculată şi critică. Cu toate acestea, din dorinţa de a se dedica total celor pe care îi iubeşte, vine cu o latură pasională pe care o păzeşte bine şi pe care nu o dezvăluie decât când simte că poate avea încredere cu adevărat în persoana din faţa ei. Ea va deveni atunci sexy şi va acţiona cu o intensitate de care nu o credeai în stare.Ea va fi aventuroasă, lăsându-şi deoparte inhibiţiile şi obiceiurile obsesive în favoarea plăcerilor tale. 

Capricorn

Capricornul este muncitor şi serios, aşadar nu prea îi stă în caracter să se joace. El se concentrează cel mai mult pe obiectivele sale şi îşi umple programul zilnic cu munca sa. Dar, de fapt, el este o persoană foarte specială dacă reuşeşti să îl faci să-şi dezvăluie latura plină de iubire şi senzualitate. Trebuie doar să dea de cine trebuie. Dacă eşti persoana potrivită, atunci vei descoperi că ambiţia lui se extinde şi dincolo de muncă. 

Rac

Racul este emotiv şi uneori trece foarte repede de la o stare la alta. 

Cu toate acestea, există o latură pasională care este bine ascunsă în interiorul lui. Racul nu este cel mai bun prieten cu fanteziile şi dorinţele sexuale, cel puţin nu până ce găseşte o persoană care îl face să se simtă confortabil. Atunci, el devine apropiat şi pune pasiune în tot ce face. 

Vărsător

Vărsătorul este zodia schimbării şi a vitezei. El e atât de distant, încât e dificil să îi descoperi latura senzuală. Când găsesc pe cineva special, nu se va ruşina să-şi dezvăluie fanteziile, transformându-se într-o persoană plină de pasiune. 

Sursa