RomaniaTV.Net

Studiu: Iată ce își doresc moldovencele de 8 martie

-
//
07.03.2019

Să știți că femeile din Moldova nu cer multe de 8 Martie. În timp ce majoritatea își doresc flori, o bună parte dintre ele s-ar mulțumi și cu un cuvânt frumos, un gest de atenție sau cu aceeași mult râvnită sănătate.

Conform unui sondaj realizat de Magenta Consulting, pare că este ușor să o faci fericită pe femeia din Moldova – jumătate dintre participantele la studiu își doresc pur și simplu flori de 8 Martie – rezultat ce corespunde și cu răspunsurile bărbaților. 56% dintre aceștia spun că asta și planifică să dăruiască. 

Femeile preferă să primească cadouri mai des și vor să fie surprinse

Aproape 9 din 10 femei preferă mai degrabă surprizele decât să sugereze un cadou. Femeile care obișnuiesc să ofere indicii ce cadou și-ar dori se pare că sunt și cele mai încrezătoare, după cum ne spun datele: 1/3 din ele au venituri de peste 5000 MDL lunar, 40% au studii superioare și 78% au vârsta de peste 30 de ani.

Trandafiri și lalele de 8 Martie

Florile preferate sunt trandafirii – bărbații aleg să-i dăruiască într-o proporție un pic mai mare decât femeile vor să-i primească. Trandafirii sunt în topul preferințelor pentru jumătate dintre respondenți. Și lalele ocupă un loc de frunte – o pătrime dintre bărbați și tot atâtea femei afirmă că preferă să le dăruiască/primească de 8 Martie. 

 

mamaplus

Toate femeile își doresc să fie tratate de la egal la egal și să li se respecte drepturile.