mamaplus

Accidentul de pe Decebal: Influencerii din Moldova, reacții după moartea tinerei, mamă a două fetițe

-
//
07.08.2023

Mai mulți influenceri din Republica Moldova au venit cu o reacție pe Instagram, după ce Doinița Prodan, tânăra mamă care a fost grav rănită în accidentul de la Botanica, cu implicarea a patru automobile, a murit la spital ieri, 6 august. 

mamaplus

După ce soțul Doiniței Prodan a anunțat că femeia a decedat, într-un mesaj publicat pe Facebook, mai mulți bloggeri din Moldova au decis și ei să-și spună părerea în legătură cu acest caz tragic, transmite Știri.md. 

Unul dintre aceștia este Gabriela Damir, care a menționat în mesajul său publicat pe Instagram că pentru ea a devenit deja o fobie să conducă mașina.

„Nu am cuvinte, am sperat totuși la o minune. Oare câte suflete nevinovate trebuie să moară ca să înceteze acest coșmar pe drumurile noastre?”, scrie Gabriela. 

mamaplus

Aceasta a fost susținută de Doina Danielean, care a scris: „Doamne, primește suflețelul Doiniței în ceruri și luminează-ne mințile tuturor”, adăugând că urmează să-și instaleze o cameră de bord, pentru a posta în mediul online toți șoferii care încalcă regulile de circulație. 

Și soțul Gabrielei Damir a venit cu o reacție într-o înregistrare video publicată în mediul online. Potrivit lui Roman Burlaca, în ultima perioadă, el observă tot mai mulți șoferi care se deplasează regulamentar, însă sunt și cei care „controlează situația” și își permit să încalce legea. 

„Ei au 29 de ani de când merg la volan, dar 20 de când s-au născut. Tu chiar nu înțelegi că o să-ți nenorocești viața ție, mamei, tatălui și încă și a unei familii total nevinovate? Oare câți trebuie să mai moară ca să se înceteze cu porcăriile astea”, spune regizorul Roman Burlaca. 

Olga Manciu, soția muzicianului Alexandru Manciu, a publicat o fotografie cu Doinița Prodan și a scris: 

„Atât de trist și de necrezut. A fost colega de clasă a surorii mele. Niciodată nu poți fi pregătit pentru astfel de întorsături ale vieții”. 

Amintim că, la data de 24 iulie, un accident grav a avut loc în apropiere de Centrul Comercial Jumbo din sectorul Botanica al Capitalei.