mamaplus

Alina Stoianov vine cu detalii exclusive și poze din sala de naștere

-
//
15.10.2023

Pe 3 octombrie, Alina Stoianov a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță, căreia i-a ales numele Mora. 

mamaplus

Astăzi, actrița a publicat mai multe poze emoționante din sala de naștere și le-a mulțumit medicilor care i-au monitorizat sarcina și nașterea.

“Niciodată nu mi-am putut imagina cum ar arăta cea mai importantă zi din viața mea, dar, din clipa cînd am aflat că sunt însărcinată, am știut că revin acasă, la dna Elena Luchian, pentru a mă lăsa ghidată în această perioadă anume de ea, medicul, 
care de la înălțimea profesionalismului său dintotdeauna m-a consultat cu multă afecțiune și mi-a oferit sprijinul de care am avut nevoie.

Am pășit cu multă încredere în sala de naștere, știind că intervenția va fi efectuată de dnul Ștefan Gațcan, cel mai bun medic obstetrician-ginecolog pe care l-am cunoscut. Având în palmares zeci de mii de nașteri, a fost o onoare pentru mine sa fiu una din pacientele dumnealui.

Îmi amintesc cum m-am liniștit atunci, cînd în timpul intervenției, i-am văzut ochii. Am simțit acel sentiment de siguranță și am știut că totul va fi bine.
Într-adevăr așa a fost, nașterea a decurs bine. Noi suntem bine. 
Și asta datorită faptului că v-am ales pe voi.

Aceasta zi rămâne memorabila și datorită Olgăi Lopatsky, care a surprins cele mai emoționante momente la venirea pe lume a fiicei mele.

Vă mulțumesc 🤍”, a scris actrița.