mamaplus

Andrei Porubin: Mă doare să urmăresc lumea în care cresc nepoții mei

-
//
16.10.2023

„Cel mai mult mă emoționează copiii și nepoții mei”, susține actorul și jurnalistul Andrei Porubin. El mărturisește că îi este frică de lumea și realitatea în care cresc aceștia, întrucât avem parte de tehnologii și multă răutate.

mamaplus

În cadrul podcastului Unu Noaptea, difuzat pe YouTube, Andrei Porubin a vorbit despre ceea ce îl doare cel mai mult și anume faptul că nepoții săi cresc într-o lume dură, transmite Știri.md.

„Pe mine cel mai mult mă emoționează ei. Este adevărat că eu nu le acord prea multă atenție, însă când mă uit la ei, mă uit ca la niște icoane, pentru că copiii sunt purtătorii celor mai frumoase lucruri omenești. Ei nu știu să mintă, ei pot să inventeze, să facă fantezii”, susține Andrei Porubin. 

Potrivit actorului, anume adulții sunt cei care învață copiii să mintă. „Noi ne mințim pe noi, îi mințim pe cei din jur și copiii văd asta”.

Acesta susține că nepoții săi au parte de o lume foarte complicată, o lume dură, poate mult mai dură decât lumea în care a crescut generația sa. Ei văd în jur în mare parte „doar minciuni și corupție”. 

„Ei văd o realitate strâmbă în oglinda timpurilor pe care le trăim și ei așa își urmează caracterul. Noi ajungem astăzi să-i vedem pe copiii noștri când sunt mici unii și când cresc sunt alții, sunt deformați, nu sunt așa cum i-am știut noi. Și îți dai seama că nu doar tu contribui la educarea copiilor tăi. Ei astăzi sunt ancorați în realitate prin gadgeturi, prin comunicare și răul se prinde mai ușor de ei”, a conchis Andrei Porubin.