Autismul - un semn al trecerii la o nouă realitate

Autismul - un semn al trecerii la o nouă realitate

-
//
17.08.2017

Într-una dintre programele de televiziune ale lui Michael Laitman, un cabalist israelian (cabala este legată de înțelegerea creatorului și crearea naturii umane, sensul existenței) a fost întrebat de ce numărul de copii cu autism, care trăiesc într-o lume închisă, a crescut de 50 de ori în ultimii 30 de ani? Iată ce a declarat membrul Consiliului Mondial al Înțelepților.

Autismul - un semn al trecerii la o nouă realitate

„Eu cred că această tendință va continua să se păstreze și să crească. Autiștii sunt oamenii care deja au nevoie de următoarea percepție a realității. Ei pot simți mai multe realități, mai multe stadii ale omenirii.

Acum ne aflăm la o nouă etapă calitativă de dezvoltare a omenirii. Vedem că pierdem legătura cu această lume, nu ne putem orienta, ne derutează, ne cutremură în mod constant și pierdem forma de interacțiune de altă dată cu ea. Eu cred că oamenii cu autism sunt mai susceptibili în a percepe următoarea imagine a lumii decât ceilalți. Ei sunt mai dezvoltați. La urma urmei, dacă am lua un om modern și l-am compara cu sălbaticii, care au trăit cu câțiva mii de ani în urmă, ar arăta straniu: își spală mâinile, își spală dinții, le spun tuturor „bună ziua - la revedere“, etc.

Prin urmare, apariția unui număr atât de mare de copii cu autism este un semn clar al perioadei de tranziție. Cred că „ciudățeniile“ oamenilor vor crește. Trebuie doar să înțelegem de la ce începe totul.

Faptul că numărul copiilor cu autism a crescut de 50 de ori în ultimii 30 de ani vorbește despre faptul că mergem spre o nouă etapă a omenirii. Cred că ar trebui pur și simplu să acceptăm acest punct de vedere și să începem să admitem aceste modificări ca pe unele actuale, necesare pentru om.

Cu alte cuvinte, autismul nu ar trebui să fie considerat o boală, care trebuie tratată, și cu ajutorul unor medicamente să se încerce să-i trateze și să-i transforme în oameni cică normali, ci dimpotrivă – să fie analizați, să le fie folosite capacitățile, pentru a înțelege că în ei se manifestă următoarea stare a omenirii."

Sursa: laitman.ru

Traducere: Mamaplus.MD