mamaplus

Bloggerița Maria Ciorici, într-o imagine de colecție alături de iubitul său

-
//
08.07.2021

După un divorț dureros, bloggerița și interpreta de muzică populară Maria Ciorici încearcă să-și refacă viața personală. Chiar dacă le-a dat de bănuit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că se află la moment într-o relație amoroasă, Maria a ținut totul în secret până nu demult. Prima imagine alături de actualul său iubit a fost publicată de artistă luna trecută. Chiar și așa, internauții n-au reușit să îl vadă la chip pe bărbat, așa că Maria a decis să le satisfacă curiozitatea cu o nouă poză de cuplu.

mamaplus

Comentariile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară. În timp ce mulți dintre ei le doresc iubire veșnică și le fac tot felul de complimente, au apărut între timp și mai mulți cârcotași care critică diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți: ”Parcă-i un copilaș pe lângă tine” sau ”Parcă sunteți sora mai mare cu fratele de 20 de ani”. Maria nu a ezitat să vină cu un răspuns la provocările răutăcioase ale urmăritorilor săi.

”Voi credeți că eu atrag atenție la asta? Măi oameni buni, ce dragoste și sentimente, și ce momente trăim noi zi de zi, apoi nu mă oprește nimic. Puteți să-mi spuneți ce vreți. Nu suntem noi primii, am primit multe mesaje cu exemple în care ea e mai mare decât el cu 20 de ani sau cu 15 ani. Eu sunt mai mare decât el cu 7 ani. El are o logică și o gândire mult mai bună în comparație cu ăștia mai bătrânicioși. Are un suflet foarte mare și pe mine asta m-a atras la el. Eu chiar trăiesc cu ziua de azi și nu mă afectează nimic absolut”, spune Maria Ciorici.

Menționăm că Maria Ciorici și iubitul ei Valentin sunt împreună de jumătate de an. 

mamaplus