mamaplus

Caz tragic în Capitală: O tânără s-a aruncat în gol de la etajul 15

-
//
17.04.2024

O tânără din Capitală s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc locativ. Aceasta a scris un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook în care cere să fie iertată pentru tot.

mamaplus

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați ieri, 16 aprilie, în jurul orei 22:10, precum că, pe strada Piața Unirii Principatelor, o persoană a căzut de la înălțime, transmite Știri.md.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, unde a fost depistat cadavrul unei tinere. În cadrul documentării s-a stabilit identitatea acesteia. Este vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani, care s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc locativ. 

La examinarea de către medicul legist nu au fost depistate urme de violență decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Anterior, aceasta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio. Din el se poate înțelege că tânăra suferea de depresie.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni, chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit. Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat, mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății, am cheltuit bani și nu fac nimic. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult, nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a scris Mihaela Cheptene.