mamaplus

Cum trebuie să arate o căsnicie în concepția lui Nicolae Botgros: „Mi-aș dori ca femeia să rămână cu broboada în cap și bărbatul să poarte pălărie”

-
//
17.04.2024

Nicolae Botgros este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dirijori, care de-a lungul carierei sale s-a bucurat de un real succes, reușind să câștige simpatia și aprecierea publicului prin intermediul talentului său muzical.

mamaplus

Atunci când vine vorba de viața personală, Nicolae Botgros a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de regretata Lidia Bejenaru. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci decenii, până când decesul artistei i-a despărțit, lăsând în inima lui Nicolae Botgros o durere de nedescris.

De-a lungul căsniciei, Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au trecut atât prin momente fericite, cea mai mare realizare a lor fiind băiatul lor, Cornel Botgros, cât și prin momente grele. Regretata artistă i-a iertat soțului său chiar și infidelitatea, atunci când Nicolae Botgros a devenit tată pentru a doua oară la vârsta de 65 de ani, în urma relației extraconjugale pe care a avut-o cu Anișoara Dabija.

După o căsnicie care a durat cinci decenii și în cadrul căreia Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au reușit să rămână împreună în ciuda numeroaselor greutăți, cunoscutul dirijor a vorbit despre cum ar trebui să arate în viziunea lui o căsnicie ideală. De asemenea, Nicolae Botgros a vorbit și despre egalitatea dintre femei și bărbați, percepută greșit în zilele noastre.

„ Mi-aș dori ca femeia să rămână cu broboada în cap și bărbatul să poarte pălărie. Femeia să rămână smerită în fața bărbatului. Egalitatea trebuie să existe, dar nu în măsura în care o avem poate în ziua de astăzi. Un bărbat nu își permite să facă niște lucruri până când femeia nu spune da. Dacă femeia spune da, bărbatul merge peste tot. Așa e bărbatul.

Până la urmă trebuie să recunoaștem și noi că asta e.”, a declarat Nicolae Botgros în cadrul podcastului Iulianei Tudor

Sursa: kfetele.ro