Cum va fi vremea în această săptămână

Cum va fi vremea în această săptămână

-
//
26.03.2018

Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi trei grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol maxima va fi de şase grade, iar la Leova mercurul din termometre va urca până la şapte grade. La Comrat şi Cahul sunt prognozate maxime de opt grade Celsius. La Chişinău sunt prognozate şase grade Celsius.

Cum va fi vremea în această săptămână

În următoarele zile vom avea parte de temperaturi generoase. În Capitală, marţi şi miercuri, sunt prognozate opt grade Celsius, iar joi maxima va fi de 15 grade. În weekendul următor, maximele vor ajunge în timpul zilei până la 20 de grade Celsius. 

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Paris şi Londra maxima va fi de 12 grade Celsius. În Capitala Italiei va fi cald, mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 16 grade.

La Viena sunt prognozate 10 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin. La Praga va fi noros cu maxime de nouă grade. La Belgrad şi Varşovia se vor înregistra maxime de 10 grade Celsius. La Atena mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 20 de grade, iar la Ankara vor fi 18 grade. În Capitala României sunt prognozate ploi şi maxime de cinci grade. La Kiev mercurul din termometre va urca până la şapte grade, iar la Moscova vor fi doar trei grade.

Sursa: publika.md