Dan Negru explică cât de ieftin se vând vedetele din România

Dan Negru explică cât de ieftin se vând vedetele din România

-
//
11.05.2015

Cunoscutul realizator și prezentator de televiziune, Dan Negru, a povestit despre o propunere de a „se vinde” pe un coș de cumpărături, dar și despre faptul că showbizul din România „încă se vinde pe un coş de mâncare”.

Dan Negru explică cât de ieftin se vând vedetele din România

„Am refuzat un coş plin cu mâncare la schimb cu o fotografie de paparazzi în supermarketul de unde aş fi „cumpărat” coşul. Eşti ieftin dacă te vinzi ieftin! Totuşi, nu puţine sunt „celebrităţile” pe care le-am văzut împingând coşuri cu mâncare, gratis. Mi-am amintit de trucul asta când am citit că Wikileaks a dezvăluit onorariul pe care l-a primit Daniel Craig că să folosească un telefon Sony în ultimul Bond: 5 milioane de dolari. Showbizul din România încă se vinde pe un coş de mâncare, dar se crede James Bond”, a scris vedeta tv pe contul său oficial de Facebook.

Dan Negru și-a început cariera jurnalistică în 1991 la Radio Timișoara, apoi a activat la TVR Timișoara. Din 1999 este moderator tv la Antena 1.

Este cunoscut datorită unor showuri de mare audiență precum „Next Star”, „Plasa de stele”, „Te pui cu blondele?”, „Demascarea”, „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății”, „Academia Vedetelor” și altele.

Sursa