mamaplus

De aproape doi ani conduce fără permis. Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Botanica riscă 7 ani de închisoare

-
//
04.08.2023

Procurorii cer 30 de zile de arest în penitenciar pentru șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului grav din noaptea de 24 iulie de la Botanica și care a fugit de la fața locului.  Potrivit acuzatorilor, preliminar acesta riscă 7 ani de închisoare și privarea de dreptul de a conduce. Mai mult, acesta anterior a rămas fără permis de conducere. S-a întâmplat în noiembrie 2021 și de atunci a condus fără acte în regulă, scrie tv8.md.

mamaplus

Declarația a fost făcută presei de către Radu Talpă, procurorul care se ocupă de acest caz. Potrivit lui, bărbatul se numește Popovici Dragomir. Astfel, se confirmă informația apărută în spațiul public, potrivit căreia, chiar el se afla la volanul Mercedes-ului în noaptea din 24 iulie. 

Pe rețelele de socializare martorii mai scriu că în noaptea cu pricina, Popovici Dragomir ar fi fost în stare de ebrietate. Procurorul spune că acest lucru nu poate fi demonstrat procesual, în condițiile în care bărbatul a fost reținut la câteva zile după accident.