Diana Spătărel despre "Prima dată": "Mi-am zis: acum sau niciodată"!

Diana Spătărel despre "Prima dată": "Mi-am zis: acum sau niciodată"!

-
//
23.04.2015

În cadrul proiectului "PRIMA DATĂ", unele persoane ne vorbesc despre prima oară când s-au îndrăgostit, au urcat pe scenă, sau au apărut pe micile ecrane.

Diana Spătărel despre "Prima dată": "Mi-am zis: acum sau niciodată"!

Prezentatoarea tv, Diana Spătărel ne-a povestit despre "PRIMA DATĂ" când s-a urcat de una singură la volanul unei mașini.

"Nimic nu a fost mai înfricoşător și incitant, laolaltă, decât prima dată singură în trafic! Eram îngrozită de gândul că nu mai am pe nimeni în dreapta mea, să-mi calce frâna şi sunt pe cont propriu. Însă mi-am zis "ACUM ORI NICIODATA!" şi mi-am luat inima în dinţi, şi m-am aşezat la volan. Aventura a început acum 4 ani , într-o dimineaţa de mai. Am pornit uşor, uşor, testând răbdarea şoferilor de trafic… dar am pornit!!! Nu am ezitat nici o zi după ce mi-am luat carnetul de conducere şi m-am urcat la volanul maşinii proprii, care era şi ea cu caracter şi nu s-a lăsat îmblânzită din prima. "Urla" când apăsam prea mult pe accelerație şi nu dădeam drumul suficient la ambreiaj, sau când schimbam vitezele prea repede. Trebuie să recunosc că uitam uneori să cobor frâna de mână şi alte mici simpatici scăpări….o cam chinuiam. Însă după vreo câteva luni de probleme de "comunicare" am reuşit să găsim limbă comună. Fără îndoială puteam să mă descurc mult mai bine, dar cu siguranță a fost o reușită, atâta timp cât reveneam de fiecare dată cu mașina intactă acasă”, a declarat Diana.

Sursa