mamaplus

Eleva unui liceu a murit în urma unui infarct. Colegii sunt șocați

-
//
04.05.2023

O elevă din clasa a XII-a din Deva, România, a murit fulgerător, în urma unui infarct. I s-ar fi făcut rău și a fost transportată la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

mamaplus

Decesul său a fost anunțat de către reprezentanții instituției de învățământ la care învăța.

„Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească. Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța.

Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste. Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S”, au transmis foștii colegi ai elevei pe pagina de Facebook a Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva.

Prietenii săi povestesc că adolescenta era pasionată de citit. În ultimii ani, citise peste 400 de cărți, de pe site-ul Goodreads, iar pe canalul său de TikTok se declara „puțin obsedată de haine și cărți” și a publicat zeci de filmulețe în care prezenta cărțile pe care le citise.

„Moartea Andrei mi-a îndurerat profund sufletul și inima. Am iubit această fetiță de când am cunoscut-o. Avea visuri frumoase pe care, sunt convinsă, că inteligența, ambiția, și tenacitatea ei le împlinea. Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei. Lumea este astăzi mai săracă fără Andra Hrubi. Îmi vor lipsi conversațiile cu ea, îmi vor lipsi zâmbetul și sinceritatea ei, delicatețea și dârzenia ei. Era minunată, frumoasă, caldă și hotărâtă în tot ce făcea”, a transmis o fostă apropiată a elevei, potrivit Adevărul.