"Deschideți-vă inimile pentru bunătate și milă". O vizită a Azilului pentru bătrâni

"Deschideți-vă inimile pentru bunătate și milă". O vizită a Azilului pentru bătrâni

-
//
22.05.2014

Pe 18 mai, echipa mamaplus.md a participat la un eveniment de caritate organizat de către Iulia Perfilova, care a adunat un număr foarte mare de persoane doritoare să ajute cu un cuvânt și o faptă azilul pentru bătrâni din sectorul Schinoasa! Aici locuiesc oameni total diferiți. Majoritatea, desigur, fiind bunicuțe și bunei. Dar, sunt și tineri, care din cauza problemelor de sănătate, nu pot avea grijă de sine. Acești oameni sunt diferiți și din cauza lumii sale interne. Sunt persoane energice – bunicuțe și bunei cu părul cărunt, cu suficientă energie și optimism. Dar, din păcate, sunt și persoane disperate. Ei, în special, au nevoie de atenția și grija celor din jur.

Subiectul ajutorului bătrânilor singuratici poate fi actual anume datorită Vouă! De aceea venim cu propunerea: să ajutăm, cât este posibil, cei nevoiași, exprimându-ne respectul față de oamenii din generația mai în vârstă, deschizându-ne inimile pentru bunătate și milă.

Trebuie să nu uităm că oamenii în vârstă sunt în pragul veșniciei, și cum vor intra în ea, aceasta și le va fi soarta. Nu este dificil de a face fapte bune. Veniți la azilul pentru bătrâni și convingeți-vă de aceasta, și probabil cuvintele voastre calde, implicarea voastră le va putea schimba veșnicia.

Fotograf Artiom Bartaș