mamaplus

Gestul disperat făcut de Paris Hilton în speranța că va deveni și mamă de fată

-
//
03.03.2023

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au 20 de embrioni de băieți congelați. Vedeta a anunțat că va continua acest proces extrem până când unul dintre embrioni va fi fată.

mamaplus

Recent, Paris Hilton a dezvăluit detalii despre cum ea și Reum au început să înghețe embrionii, transmite okmagazine.ro.

„Carter și cu mine vorbisem deja despre viitorul nostru împreună, iar apoi, când a venit pandemia, l-am întrebat: „Ce părere ai despre faptul că am putea să ne păstrăm embrioni?"", a spus vedeta.

„Și am făcut-o de șapte ori”, a recunoscut Paris Hilton, care, deși a trecut de atâtea ori prin procesul de păstrare al embrionilor, încă nu e mulțumită, nu are ce își dorește.

„Am numai băieți. Am 20 de băieți... Tocmai am trecut din nou prin acest proces acum o lună, așa că aștept rezultatele pentru a vedea dacă există și fete”, a mai adăugat ea.

Paris Hilton și Carter Reum au împreună un băiețel, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în ianuarie 2023.

Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton

Înainte de publicarea fotografiilor, Paris Hilton a dezvăluit în cadrul podcast-ului ”This Is Paris” numele băiețelului său și al lui Carter Reum. „Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum”, a spus vedeta în vârstă de 41 de ani, care a adăugat și că plănuiește „numele de ani și ani de zile”.

Se pare că numele ales are o semnificație aparte, Phoenix însemnând și „speranță, renaștere și transformare”. În plus, cel de-al doilea prenume a fost ales în onoarea bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton. „El a fost întotdeauna mentorul meu și l-am admirat extrem de mult. Am fost foarte apropiați și îmi lipsește în fiecare zi, așa că am vrut să-l onorez prin a-i da numele primului meu fiu”.

mamaplus

Paris Hilton a mai dezvăluit și că și-ar dori ca ceilalți copii pe care îi va avea să poarte nume de orașe, mărturisind că dacă va avea o fată îi va pune numele London. 

Povestea de dragoste dintre Paris Hilton și Carter Reum

Vedeta s-a căsătorit cu alesul său în 2021 și a fost o mireasă atipică, roz. Nunta lor a fost opulentă și a durat trei zile şi trei nopţi. Mirii au închiriat întregul ponton de pe plaja Santa Monica din Los Angeles pentru o petrecere tematică de nuntă denumită Paris World. 

A fost un fel de carnaval care au urmat nunţii în sine, eveniment care a avut loc pe 11 noiembrie, la reşedinţa din Bel Air a bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, şi la care Paris a purtat o spectaculoasă rochie de mireasă Oscar de la Renta. Pentru carnavalul care a urmat, Paris Hilton s-a schimbat într-o rochie de mireasă roz neon, scurtă în faţă şi lungă în spate, accesorizată cu o pereche de ochelari cu rame roz şi botine bonbon. Mirele Carter Reum a avut un look mult mai casual.