mamaplus

Incendiu la Liceul „Liviu Deleanu” din Chișinău! Un copil ar fi rămas blocat

-
//
05.04.2024

Alertă în capitală. Un incendiu ar fi izbucnit la Liceul „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani. Din imaginile obținute de TV8 se vede că instituția este cuprinsă de fum. Toți elevii și profesorii au fost evacuați de urgență. Pentru lichidarea arderii la fața locului au ajuns 5 echipe de pompieri, care au stabilit că focul  a cuprins demisolul instituției de învățământ. 

mamaplus

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în după amiaza zilei de 5 aprilie 2024, pompierii din capitală au fost solicitați să intervină conform numărului sporit de intervenție, scrie tv8.md.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37, iar potrivit informațiilor arderea s-a produs în interiorul liceului “Liviu Deleanu” de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău. 

Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul  a cuprins demisolul instituției de învățământ. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate.

La moment, pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii. Cauza, circumstanțele și pagube materiale urmează a fi stabilite ulterior.