mamaplus

Maluma a devenit tată și a publicat primele imagini cu bebelușul: „Dragostea vieții noastre”

-
//
12.03.2024

Pe 9 martie, Maluma a devenit tatăl unei fetițe și a distribuit pe Instagram primele imagini cu micuța, pe care o numește „dragostea vieții noastre”.

mamaplus

El își exprimă recunoștința față de partenera sa, Susana, pentru împlinirea celui mai mare vis al său, acela de a deveni tată, și afirmă că momentul nașterii fiicei sale nu va fi niciodată uitat.

Fetița a fost botezată Paris Londoño Gomez

La vârsta de 30 de ani, cântărețul columbian a anunțat sosirea pe lume a fiicei lor, Paris Londoño Gomez, și a distribuit trei fotografii cu ea imediat după naștere pe platforma de socializare. În scurt timp, Maluma și Susana au primit aproape 43.000 de comentarii de la fani care i-au felicitat pentru venirea pe lume a copilului lor.

Maluma și Susana Gomez au devenit proaspăt părinți, iar superstarul columbian a împărtășit fotografii cu bebelușul pe Instagram. El a recunoscut contribuția partenerei sale, Susana Gomez, în îndeplinirea visului său de a fi tată, după patru ani de relație.

Fanii au dedus numele bebelușului după ce au văzut-o pe Susana purtând un colier cu diamante pe care era inscripționat „Paris', iar Maluma a confirmat alegerea numelui pentru fetița sa.

Maluma își dorea de mult timp să devină tată

Într-un interviu pentru National Public Radio, Maluma a exprimat bucuria sa că va deveni tată.

„Paris, minunata noastră fiică, crește în pântecul mamei sale și mă inspiră să visez... Ea înseamnă totul pentru mine în acest moment. Este o călătorie frumoasă și sunt aici pentru a învăța. Cred că acești copii vin pe lume pentru a ne învăța multe lucruri, așa că sunt pregătit să învăț”, a declarat artistul cu câteva luni în urmă.

În single-ul său din 2020 „ADMV', care tradus înseamnă „Amor De Mi Vida' (Dragostea Vieții Mele), Maluma vorbește despre dorința sa profundă de a întemeia o familie.

„Am scris acea melodie pentru că aceasta este dorința mea în viață', a explicat el despre single, care povestește despre doi parteneri care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste până la bătrânețe. Mesajul cântecului reflectă dorința mea: Da, vreau să îmbătrânesc și să am o familie. Acesta este unul dintre cele mai mari vise ale mele - să îmbătrânesc alături de cineva și să-mi împart viața cu acea persoană.”

Sursa