mamaplus

Medicii au trimis-o acasă cu testul pozitiv la coronavirus. Cum se simte azi Olga Kurylenko

-
//
19.03.2020

Celebra actriță a anunțat acum trei zile că este bolnavă de coronavirus. Ea a împărtășit o poveste sfâșietoare: temperatura ei a sărit la 39 de grade, s-a simțit foarte rău. Însă medicii din Londra au refuzat să o spitalizeze și au trimis-o acasă cu testul pozitiv la coronavirus. Medicii și-au argumentat refuzul prin faptul că spitalele sunt aglomerate, iar prioritate au doar pacienții în stare gravă.

Timp de aproape o săptămână, Kurylenko a stat în carantină cu febră înaltă. Totuși, medicii ei i-au venit în ajutor cu o listă de medicamente pe care să le ia în această perioadă. Olga și-a împărtășit experiența cu urmăritorii săi de pe Instagram

„Mi s-a spus să iau paracetamol în cazul în care am o temperatură prea mare și dureri. Acidul pantotenic sau Vitamina B5, este vital pentru sănătate. Ca toate vitaminele B complexe, vitamina B5 ajută organismul să transforme alimentele în energie. Vitamina E este un nutrient esențial solubil în grăsimi, cu proprietăți antiinflamatorii. Vitamina E ajută la menținerea sistemului imunitar, a funcției celulare și a sănătății pielii. Este un antioxidant care combate eficient efectele radicalilor liberi cauzate de metabolismul alimentar și de toxinele din mediu. Mai iau Vitamina C, ei bine, asta este de la sine înțeles. Curcumina (sau turmericul) este un antiinflamator, antioxidant. Zincul – ajută sistemul imunitar să combată bacteriile și virusurile. De asemenea, iau argint coloidal, dar vă rog să fiți atenți: unele site-uri avertizează ca acest ingredient să nu fie potrivit pentru toată lumea, pentru că poate provoca reacții adverse.”, este mesajul vedetei.

Actrița bolnavă recunoaște că habar nu are de unde a luat coronavirusul. Infecția poate rămâne mult timp pe diverse suprafețe – de exemplu, pe mânerele ușilor. Poate că Olga a fost în contact cu unul dintre pacienți, dar acum nu-și poate aminti cu cine cu exactitate.