Nata Albot despre Jurnal TV: Acesta e un caz clasic de paranoia

Nata Albot despre Jurnal TV: Acesta e un caz clasic de paranoia

-
//
09.12.2014

Jurnalista emigrată în Canada, Nata Albot, fost producător general al postului „Jurnal TV”, a scris pe facebook un mesaj destul de pipărat la adresa foştilor ei colegi de muncă. Se vede că postul de televiziune Jurnal TV, nu doreşte să promoveze noua creaţie muzicală a lui Ionel Istrati. Şi asta pentru că în noul videoclip la piesa “Dor de mama” apare şi Nata Albot.

Nata Albot despre Jurnal TV: Acesta e un caz clasic de paranoia

“Bine, eu pot găsi o explicație atunci existența mea este rasă din istoria Jurnal TV și a proiectelor pe care le-am conceput, eu pot înțelege de ce evenimentele pe care le organizez nu sunt băgate în seamă de acest post, eu cu greu, dar încerc să înțeleg când angajații televiziunii sunt amenințați că vor fi concediați, dacă vor colabora cu mine, dar să refuzi promovarea operei unui artist, din cauza că în acea operă apar și eu pentru câteva secunde, acesta e un caz clasic de paranoia. De-amu scuză Ionel, eu nu credeam că a atât de grav”, a scris Nata Albot.

Nata Albot despre Jurnal TV: Acesta e un caz clasic de paranoia

Comentariile nu au întârziat să apară:

Natalia Morari: “Ooo Jurnal TV ne dezamăgești. Îi credeam mai cu valori.”

Anastasia Condruc: “La câteva săptămâni după ce am plecat eu de acolo am avut un eveniment cu Fete pe biciclete. Și sărmana reporteriță a trebuit să stoarcă un subiect tare întortocheat numai ca să nu spună un cuvânt despre noi. Dar știi ce-i mișto, Nata? Ca Moldova e atât de mică, încât dacă îl declari dușman pe oricine nu ți s-a așternut la picioare, s-ar putea să rămâi fără subiecte sau să faci unele de căcat, după cum se și observă.”

Viorica Cosovan:  “Poţi fi sau nu fanul Natei,dar nu poţi să nu recunoşti un lucru-şi anume că femeia asta e plină de miez.Moldova,ce vrei...”

Dorina Gherganov: “Și fotografia mea a fost scoasă de pe holul M1” 

Nata Albot: “Sa scoti pozele oamenilor plecati din televiziune care cindva au facut parte din imaginea postului este ok. Asemenea lucruri se mai intimpla, cam peste tot. Nimeni nu este obligat sa ne duca dorul. Dar sa lasi frustrarea sa se raspindeasca peste oameni neimplicati in poveste, asta deja e cam mult.”

Diana Loznean: “Nata, shi tu non grata?!!! Ce sa zic, nu esti prima si cred ca nici ultima la ei. Nu merita.”

Liuba Sârbu: “Inseamna ai ceva special ce ei nu au si ii roade cariul invidiei “