mamaplus

„Nu pot să cred că nu mai ești”. Valentina Bivol este tânăra mamă, ucisă în accidentul de la Sîngera

-
//
29.08.2023

Valentina Bivol este femeia de 30 de ani, ucisă de o polițistă beată în accidentul produs noaptea trecută la Sîngera. Identitatea victimei a fost confirmată pentru Realitatea.md de către rudele tinerei.

mamaplus

Luni, 28 august, a fost hramul orașului Sîngera, iar în momentul impactului, care a avut loc în jurul orei 01:40, femeia împreună cu fiica ei de 6 ani se întorceau acasă de la rude. În urma accidentului, fiica victimei a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme.

Polițista beată a băgat în spital și o copilă de 17 ani, care la moment se află în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului din Capitală.

S-a stabilit că șoferița este angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu. Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

Urmare a impactului produs, polițista a fost suspendată din funcție și reținută pentru 72 de ore.

Responsabilii din cadrul Procuraturii Generale au declarat pentru Realitatea.md că vor cere mandat de arest pentru polițistă.