mamaplus

O fetiţă s-a născut în ziua eclipsei totale de Soare. Ce nume i-au ales părinții

-
//
10.04.2024

O mamă din Texas a adus pe lume o fetiță în timpul eclipsei totale de soare care a avut loc luni, și a botezat-o Sol, care înseamnă „soare” în limba spaniolă.

mamaplus

Alicia Alvarez, în vârstă de 34 de ani, a declarat pentru emisiunea „Good Morning America” că vurt să aleagă un nume care să aibă legătură cu cerul pentru cel de-al doilea copil, deoarece pe primul l-a botezat „Luna”, potrivit ABC News și protv.ro.„Mi-a plăcut cum sună soarele și luna. Mi-am zis: „Oh, este un nume perfect”. Faptul că s-a născut în timpul eclipsei a fost neplanificat”.

Femeia a spus că a intrat în travaliu mai devreme decât se aștepta, dar nu credea că va naște luni, cu mult înainte de data prevăzută de medic. Ea ar fi trebuit să nască pe 17 aprilie.

„Doctorul meu mi-a spus că voi naște în timpul eclipsei. Și că-mi pot numi fetița soare, deoarece „luna” o am deja acasă. Nu l-am luat în seamă. Am crezut că glumește”, a povestit femeia.

Dar luni, în timp ce eclipsa totală de soare se desfășura deasupra orașului Mansfield, Texas, soții Alvarez și-au întâmpinat cea de-a doua fiică, Sol Celeste Alvarez.

Sora mai mare, Luna Laura, în vârstă de 4 ani, a făcut deja cunoștință cu mezina familiei. Mama fetițelor a spus că plănuiește să îi spună lui Sol povestea ei unică despre ziua în care s-a născut, atunci când va fi puțin mai mare.

„Cu siguranță cred că există semnificații în orice lucru. Ea și-a ales numele”, a mai povestit mămica.