mamaplus

”Prietena mea cea mai bună”: Cornelia Ștefăneț, emoționată de ziua fiicei sale

-
//
29.07.2022

Interpreta Cornelia Ștefăneț este foarte mândră de fiica ei și a spus-o de nenumărate ori în interviuri și pe rețelele sociale. Alexandra sau Sănduța, cum o dezmiardă familia, împlinește astăzi opt anișori, iar cu această ocazie, artista a publicat un colaj cu imagini inedite din copilăria fiicei sale. Cornelia mărturisește că Alexandra este cea mai bună prietenă a sa.

”La mulți ani Sănduța! Fetița noastră scumpă, nu există cuvinte care pot exprima dragostea ce ți-o purtăm! Suntem atât de norocoși că ne-ai ales pe noi să fim părinții tăi! Și acum de la Mama. Prietena mea cea mai bună te rog, înflorește, trăiește, învață, iubește, zâmbește, prețuiește viața, părinții, bunicii și toți oamenii buni care te înconjoară! Te iubim la infinit.”, scrie Cornelia Ștefăneț pe contul său de Instagram.

mamaplus

Alexandra este copia tăticului său, Marcel Ștefăneț, și, pe lângă înfățișare, a moștenit de la el și talentul muzical. La cei opt anișori împliniți, moștenitoarea familiei Ștefăneț se poate mândri cu câteva apariții în videoclipurile părinților săi și o voce admirabilă. În acest an, ea va păși în clasa a doua și chiar dacă știe ce o așteaptă în sala de clasă, emoțiile o copleșesc și abia așteaptă să-și revadă colegii.

mamaplus

Alexandra a fost felicitată astăzi și de către interpreta Adriana Ochișanu, care a publicat o imagine inedită cu sărbătorita și fiica sa, Mihaela.

mamaplus
mamaplus