mamaplus

Prima reacție a tatălui care i-a dat voie fiicei de șapte ani să conducă

-
//
03.04.2024

După ce și-a pus fetița de doar șapte ani la volan, a filmat-o și a publicat acele imagini video pe rețelele de socializare, tatăl micuței a venit cu o reacție în care spune că în R. Moldova sunt cazuri mult mai grave decât faptul că copilul lui a condus mașina.

mamaplus

Într-un mesaj video publicat pe rețelele de socializare, tânărul de 31 de ani a declarat că fetița lui conduce foarte bine mașina și nu înțelege de ce Poliția s-a sesizat la acest caz, iar la alte cazuri mai grave nu, transmite Știri.md.

„Eu sunt de acord că fetița are șapte ani și nu trebuia să o pun la volan, dar totuși sunt cazuri mult mai grave în Moldova la care Poliția nu se autosesizează deloc și asta e foarte rău că s-a sesizat la o chestie minoră, pentru că fata merge foarte bine la volan”, a spus tânărul.

Acesta a subliniat că foarte multe portaluri de știri au publicat articole privind cazul fetiței lui, asta deși în imagini apare un copil minor. Totuși, aici este de menționat că toate portalurile la care face referire bărbatul au prezentat imaginile video făcute publice de Inspectoratul General al Poliției, unde fața copilului era acoperită.

„Eu nu știu dacă e bine ca toate aceste site-uri care au dat știrea cu video-urile unde fetița mea a mers la volan, inclusiv Poliția, care mi-au cerut să șterg acel video. Eu nu cred că este bine ca toți să se agite așa de tare. Eu o să achit aceste amenzi și vă îndemn pe toți să nu postați așa videouri pe Internet pentru că consecințele sunt foarte grave”, a conchis bărbatul.