mamaplus

A renunțat la carieră pentru a fi tată: Are 32 de ani și 96 de copii

-
//
31.08.2023

Dylan Stone-Miller, un tânăr din Georgia, Statele Unite ale Americii, s-a transformat într-un adevărat părinte al timpurilor moderne, având în prezent nici mai mult, nici mai puțin de 96 de copii biologici, la numai 32 de ani.

mamaplus

Presa internațională relatează că, în adolescență, Dylan Stone-Miller a trecut prin momente dificile, inclusiv o arestare în urma unui incident de conducere sub influența alcoolului. Din cauza resurselor financiare limitate ale familiei sale, accesul la un avocat al apărării a fost un lux pe care nu și l-a permis. Aici intervine un moment important în povestea sa – Dylan a găsit o soluție neconvențională pentru a-și depăși obstacolele, transmite realitatea.md. 

Așadar, cu un curaj neobișnuit, el a ales să devină donator de spermă, oferind lichid seminal la o bancă locală. În schimbul donațiilor, primea suma de 100 de dolari pentru fiecare contribuție. Această alegere nu numai că l-a ajutat să-și rezolve problemele legale, dar l-a și pus pe un drum neașteptat, deschizând calea pentru ceea ce avea să devină o legătură specială cu viitorii săi copii.

După ce și-a asigurat un viitor stabil și și-a îndeplinit visul de a deveni inginer de software, Dylan Stone-Miller nu a uitat de contribuțiile sale anterioare. El a hotărât să călătorească în lumea largă pentru a cunoaște și a se conecta cu fiecare dintre copiii săi biologici.

Își asumă cu mândrie titlul de „părinte al concepției asistate”

Dylan Stone-Miller a ales să meargă pe un drum care l-a condus către rădăcinile sale biologice și a definitivat decizia de a-și trăi viața într-un mod cu totul deosebit. Totul a început atunci când o mamă a unuia dintre copiii săi l-a căutat și i-a prezentat o poză cu micuța lor. De la acest punct, destinul s-au schimbat și Dylan a făcut o alegere: și-a luat rămas bun de la cariera sa și a părăsit industria tehnologiei pentru a se angaja într-o călătorie care să îi permită să-și întâlnească toți copiii.

Până în prezent, a reușit să își cunoască 25 din cei 96 de copii biologici. Întreaga sa experiență este povestită pe un site pe care și l-a creat, oferind o privire profundă în acest capitol unic al vieții sale.

„În primele zile ale pandemiei, am fost contactat online de un grup format din peste 40 de mame ale copiilor mei. Mi s-a dat posibilitatea de a alege intru în legătură cu ei sau să aștept ca copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă. Ieșeam de la un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund”, spune el.

Prin eforturile sale de conectare și prin conturarea propriei sale povești, Dylan a ales să arunce o lumină asupra unei realități mai largi. El subliniază că numai în Statele Unite ale Americii trăiesc peste un milion de persoane care au fost concepute cu ajutorul donatorilor. Astfel, viața sa s-a transformat într-o oportunitate de a aduce în prim-plan o temă mai largă, de a aduce în atenție aspecte importante ale concepției moderne și ale relațiilor de familie din secolul nostru.