Aliona Moon i-a cucerit pe juraţii de la “Vocea României”

Aliona Moon i-a cucerit pe juraţii de la “Vocea României”

-
//
27.09.2014

Interpreta a făcut o demonstraţie impecabilă de voce pe melodia "Halo". Juraţii care au întors scaunele au fost Smiley și Moga, fiind cuceriți de timbrul deosebit al artistei noastre. Aliona a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Aliona Moon i-a cucerit pe juraţii de la “Vocea României”

“Îmi place foarte mult cum cânţi îţi controlezi vocea senzaţional. Doresc să vii în echipa mea, cred că am putea face lucruri foarte mari împreună”, a spus Smiley.

Interpreta a povestit în cadrul emisiunii despre jertfele părinţilor ei, pentru ca ea să poată evolua în muzică.  Sinceritatea a făcut-o să lăcrimeze la un moment dat, fiind profund emoţionată.

”Nu pot să spun de când am început să cânt pentru că am făcut-o de când eram foarte mică. Persoana care m-a influenţat să fac muzică este mama mea, ea îmi cânta în fiecare seară cântece de leagăn.

De mica sunt obişnuită să mă mulţumesc cu puţin. Dacă aveam posibilități financiare mai mari, cu siguranţă eram mult mai cunoscută pe plan muzical. Părinții mei au făcut multe jertfe pentru mine şi sora mea și visez să le întorc mult mai mult înapoi”,  a declarat Aliona Moon în cadrul emisiunii.

Vezi mai jos prestaţia interpretei: