mamaplus

Anul acesta Moș Crăciun își umple desaga la Librarius!

-
//
14.12.2021

Numărătoarea inversă a Crăciunului a început!  Când vine luna decembrie, Moș Crăciun pregătește totul ca să puteți primi cadouri: antrenează renii, verifică jucăriile, luminițele și neapărat își ia ochelarii și citește scrisorile pe care le-a adunat, cu multă grijă, de la voi.

Dacă ați transmis scrisoare Moșului și vă numărați pe lista celor cuminți, vă îndemnăm să alegeți cadoul perfect pe www.librarius.md și să beneficiați de o reducere de -22% la fiecare a doua unitate.

mamaplus

Spiridușii au ales cu atenție cărți din diverse domenii: dezvoltare personală, psihologie, artă, literatură artistică, enciclopedii, jocuri și jucării și le-au ascuns pe rafturile librăriilor Librarius!

Pentru cei care au fost cei mai cuminți în acest an, pentru fetițele care au găsit de câteva ori rujul mamei, dar l-au pus cu atenție la loc, spiridușii au pregătit cele mai frumoase păpuși LOL și Kindi Kids, jucării și sketchbook-uri Nebulous Stars, seturi de creație, creioane colorate și cărți cu autocolante.

mamaplus

Pentru cei mai neînfricați și curajoși, spiridușii au pregătit cele mai interesante jocuri și jucării – figurine Goo Jit Zu și Wooblies, Transformers și roboți. Cărțile despre micii eroi, cele cu aventuri, enciclopedii, poveștile, la fel așteaptă să-și facă loc în bibliotecă.

Nu au fost trecuți cu vederea nici amatorii de jocuri de societate și puzzle-uri. Aceste cadouri, cu siguranță, vor fi o opțiune ideală pentru cei cu minte ageră, și vor face clipele petrecute în familie mult mai distractive și relaxante.

Lăsați-vă inspirați de recomandări magice

Alegeți cadouri pentru cei dragi în librăriile Librarius și dăruiți-le cu dragoste!

mamaplus

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md