Show-prezentarea Essensity – noua filosofie a modului sănătos de viață

Show-prezentarea Essensity – noua filosofie a modului sănătos de viață

-
//
02.04.2014

Fiind producătorul produselor cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului, Schwarzkopf PROFESSIONAL, al cărui distribuitorul oficial în Republica Moldova este compania Loial, îmbunătățește în continuu calitatea ecologică a produselor scoase pe piață și consideră că este esențial ca, prin intermediul acestor produse, oamenii să fie mulțumiți atât cu alegerea sa, precum și cu calitatea excelentă, naturală și ecologică.

În acest an, produsele cosmetice naturale pentru îngrijirea părului ESSENSITY, fără amoniac, care conțin mai mult de 90% ingrediente naturale și un conținut ridicat de uleiuri organice, au fost actualizate, reconcepute și prezentate publicului, ca fiind și mai bune.

În data de 26 martie, compania Loial, cel mai mare distribuitor de branduri cosmetice cu renume mondial, a organizat prezentarea de caritate a seriei actualizate de produse pentru vopsirea și îngrijirea părului ESSENSITY de la Schwarzkopf PROFESSIONAL. În timpul prezentării, s-a desfășurat  Campania ecologică de caritate - "Fă cadou Moldovei un copac", organizată de către Loial, în care fiecare a putut contribui la îmbunătățirea ecologiei în Republica Moldova, și la 12 aprilie 2014 poate participa activ la campania eco de plantarea a copacilor.

Intriga serii a fost  celebrul stilist german, autorul propriilor sale colecții anuale de tunsori, stilist principal al Show-programelor și master-class-urilor în mai mult de 20 de țări din întreaga lume, membru al echipei internaționale ArtWorkTeam Schwarzkopf Professional - Kristijan Petek , care a vorbit despre noile tendințe în coafuri și avantajul minunat al noilor produse cosmetice ESSENSITY. De data aceasta, în timpul prezentării, el a susținut un master-class, lucrând împreună cu hair stylist-ul, Ambasadorul ESSENSITY în Moldova - Andrei Cocieru. În ziua următoare, Kristijan a pregătit un nou program pentru master-class-ul despre vopsirea și îngrijirea cu produsele cosmetic organice actualizate pentru păr ESSENSITY în ASK Academia Schwarzkopf Professional de la Loial, de asemenea, a împărtășit frizerilor moldoveni noile tendințe europene ale tunsorilor și coafurilor.

În timpul prezentării, compania Loial, reprezentată de directorul - Margarita Deordița, a adus un omagiu acelor frizeri, care pe parcursul a 30 de ani se implică în mod activ în dezvoltarea artei coafurii în Republica Moldova, astfel contribuind la dezvoltarea acesteia, făcând tot posibilul pentru a îmbunătăți acel domeniu de activitate în care lucrează.

Suntem cu toții responsabili pentru viitorul planetei noastre și toți cei prezenți la prezentarea ESSENSITY au împărtășit această dorință irezistibilă de a trăi, respectând mediul înconjurător.