Fii alături de copiii bolnavi de cancer! Vino la Târgul de Primăvară

Fii alături de copiii bolnavi de cancer! Vino la Târgul de Primăvară

-
//
21.02.2018

Primăvara este timpul de reînviere și răsărit al naturii și al dragostei. Timp când putem face lucruri bune pentru acei copilași, care astăzi luptă pentru o viață fără cancer.  Asociația „Viață fără Leucemie” invită pe toți la Târgul Caritabil de Primăvară, Ediția a III-a!

Fii alături de copiii bolnavi de cancer! Vino la Târgul de Primăvară

Ce Vă așteaptă la Tîrg?

Ca deobicei – buna dispoziție, amintiri frumoase în fotografii, cadouri, surprize, super-cumpărături, zîmbete, bunătăți de ale minunatelor noastre gospodine, precum și băuturi din partea localului – răcoritore, calde și chiar și fierbinți. Da, tot de ce e nevoie pentru relaxarea celor maturi și a celor mici. Toate acestea sunt pentru Dvs!!! Pregătiți-vă de 8 Martie împreună cu oameni frumoți și mărinimoși! Totul ce se va petrece, vinde, evoluțiile scenice și aventurile – toate vor fi îndreptate spre a ajuta micii noștri luptători, adevărații eroi – copiii din oncohematologie, care astăzi luptă pentru o viață fără leucemie. Împreună îi putem ajuta! Colectarea ajutoarelor va fi orientată spre procurarea consumabilelor medicale, ceia ce va fi de folos fiecărui mic pacient! De asemenea, la târg va fi o masă separată unde vor fi expuse lucrările copilașilor pe care aceștia le-au pregătit special pentru târg!!! Acolo va fi instalată și o boxă, unde fiecare doritor va putea alege o lucrare, lăsând în boxă suma care o dorește. Deoarece aceasta va fi expoziția copiilor și masa cu lucrările lor, banii din această boxă vor fi utilizați pentru dezvoltarea creativității acestor copii. Totodată, din banii colectați se vor procura articole de cancelarie și materiale pentru creație.

Fii alături de copiii bolnavi de cancer! Vino la Târgul de Primăvară

În Program: Evoluțiile artiștilor, jocuri, master- class, aqua grim, desen, aplicații, locație foto. Îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării toate la prețuri accesibile.

Și plus Food Zone, băuturi și multe altele despre care puteți afla pe pagina Evenimentului. Urmăriți noutățile!!! Vă așteptăm cu drag în data de 4 martie, duminică,între orele 10:00 – 16:00 în incinta Restaurantului „La Cehi”. Intrarea pentru vizitatorii Târgului este Gratuită!!!

Să contribuim ÎMPREUNĂ la realizarea visurilor acestor copilași!!

www.facebook.com/Asociatia-Obsteasca-Viata-fara-leucemie