mamaplus

Gal Gadot a născut în secret a patra fetiță. Cum i-a păcălit pe paparazzi timp de 9 luni

-
//
10.03.2024

Gal Gadot este, cu adevărat, femeia fantastică! Actrița a născut în mare secret cel de-al patrulea copil, o fetiță, căreia i-a dat un nume cu adevărat special, scrie protv.ro.

mamaplus

Vestea i-a luat total prin surprindere pe fani, în condițiile în care vedeta nu a anunțat că este însărcinată din nou.

„Fetița mea dragă, bine ai venit! Sarcina nu a fost ușoară, dar am reușit. Ai adus atât de multă lumină în viețile noastre, așa cum îți spune și numele, Ori, care în ebraică înseamnă “lumină”. Inimile noastre sunt pline de recunoștință”, a scris Gal Gadot pe Instagram.

mamaplus

“Bine ai venit în casa fetelor! Și tati e foarte șmecher”, a mai adăugat vedeta, dându-i tag soțului ei în fotografia postata din spital.

Actrița din Wonder Woman mai are încă trei fete cu Jaron Varsano – Alma, în vârstă de 12 ani, Maya, de 6, și Daniella, 2 ani.

„Am început de tânără. Aveam 25 de ani când am născut-o pe Alma, întotdeauna mi-a dorit să fiu o mamă tânără”, spunea în 2022 în revistea InStyle.

„Mereu fac epidurală, ca să fiu sinceră, nu e așa de dureros. E momentul în care simți că dai viață, este incredibil. Însă sarcinile sunt grele pentru mine – mi-e rău, am migrene. Nu mă simt bine”, povestea actrița.

Deși paparazii au mai fotografiat-o în ultimele 9 luni, vedeta și-a ascuns burtica sub haine largi. Ulterior, când era imposibil să o mai ascundă, Gal Gadot a evitat ieșirile în public.