mamaplus

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 14 ani. Artista a împărtășit imagini rare de familie

-
//
24.02.2022

Max și Emme, rodul iubirii dintre celebrii interpreți Jennifer Lopez și Marc Anthony au împlinit 14 ani în data de 22 februarie. Tradițional, mama lor a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj emoționant și un filmuleț cu imagini inedite din copilăria gemenilor săi.

"M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cea mai minunată manieră. Sunt atât de recunoscătoare pentru voi doi! Sper doar că pot fi jumătate din binecuvântarea care sunteți voi în viața mea. Astăzi este o zi foarte specială, 22.02.2022, se spune că este un moment unic în viață. Astăzi se deschide ușa către un viitor plin de împlinire, durabil și aliniat, o zi pentru a merge mai departe și pentru a nu mai trăi în trecut. O renaștere. Nu este de mirare că, acum 14 ani, această zi a însemnat pentru mine prima zi din restul vieții mele. Max și Lulu, vă voi iubi pentru totdeauna", se arată în mesajul lui Jennifer Lopez.

mamaplus

Vedeta mărturisește cu sinceritate că este o binecuvântare să fie mama lui Max și Emme.

"Viața mea s-a schimbat când am devenit mamă. Copiii aceștia mi-au oferit o nouă direcție. În fiecare zi, ei schimbă totul. Sunt cei care m-au ajutat să realizez ceea ce e real și ceea ce nu e, mi-au schimbat perspectiva asupra lumii", se aude spunând Jennifer în filmulețul ce are ca fundal sonor o baladă emoționantă.

Max și Emme, singurii copii ai lui Jennifer Lopez, sunt rodul poveștii de iubire cu muzicianul Marc Anthony. Cei doi artiști s-au căsătorit în 2004, iar patru ani mai târziu au devenit părinți.
Din păcate, căsnicia s-a destrămat în 2012.