mamaplus

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa. Emme seamănă tot mai mult cu mama sa

-
//
13.07.2023

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa. Emme pare că seamănă tot mai mult cu mama sa. Cele două vedete au ales să poarte ținute similare. JLo încearcă să țină pasul cu copiii ei și să aibă o relație cât mai bună cu aceștia, scrie catine.ro.

mamaplus

Jennifer Lopez a ieșit la cafea cu fiica sa. Soția lui Ben Affleck are o pereche de gemeni din căsnicia anterioară. JLo este mama lui Emme și Max. Deși Max preferă să nu fie văzut la fel de des în public, Emme iese cât de des poate cu mama sa.

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa

Jennifer Lopez și-a schimbat stilul vestimentar atunci când a ieșit în oraș cu fiica sa. Cântăreața internațională a renunțat la rochiile cu imprimeu floral și la tocurile înalte. De data aceasta a optat pentru o ținută sport. JLo a ales să poarte un hanorac oversize și o pereche de pantaloni largi.

mamaplus

Întreaga ținută, all white, a fost asortată cu mai multe accesorii. Diva a fost văzută ținând în mână o poșetă minusculă. Aceasta a mai ales o pălărie albă, o pereche de ochelari de soare și câteva coliere masive din aur.

Fiica ei, Emme, a optat și ea pentru o ținută de stradă. Adolescenta a optat pentru o pereche de blugi largi și un tricou negru. La ținută a asortat o pereche mare de căși și o pereche de ochelari. Adolescenta a fost văzută scriind mai multe mesaje în timp ce mama sa încerca să poarte o discuție cu ea.

Cele două vedete au părut să fie relaxate. Emme este obișnuită ca mama sa să fie urmărită tot timpul e paparazzi. Adolescenta a apărut în trecut și pe scenă. Emme a fost invitată să cânte la un concert alături de mama sa.

Deși nu și-a exprimat încă dorința de a-i călca pe urme, Emme pare să nu fie lafel de deranjată de lumina reflectoarelor precum este fratele său, Max.

Ce relație are Jennifer Lopez cu copiii ei

Jennifer Lopez încearcă să fie o mamă modernă și să țină pasul cu adolescenții săi. Aceasta a cumpărat recent o casă mai mare, totul de dragul copiilor.

Vedeta și-a dorit ca în noua sa casă să fie invitați și copiii lui Ben Affleck. Affleck are trei copii din fosta căsătorie cu Jennifer garner. Apropiații cântăreței susțin că adolescenții lui JLo au o relație foarte bună cu copiii lui Affleck.

De altfel Seraphina, Violete și Samuel sunt văzuți deseori în compania lui Emme și Max. În trecut, presa internațională a scris despre relația lui JLo cu copiii ei. Se pare că adolescenții divei sunt în căutarea identității și ar fi destul de vehemență când vine vorba de celebritatea mamei lor.

Aceștia și-au exprimat dorința de a avea o viață privată. JLo este conștientă de faptul că Emme și Max au crescut sub lumina reflectoarelor, iar acest lucru poate fi dificil pentru un adolescent.

Cântăreața încearcă să le ofere un spațiu sigur în care să crească și să se dezvolte. Artista vrea să facă totul pentru binele copiilor săi.