mamaplus

Meghan Markle se teme pentru viitorul copiilor ei. Care este marea spaimă

-
//
13.10.2023

Meghan Markle a declarat că este extrem de îngrijorată de pericolele lumii online asupra tinerilor. Aceasta se teme că într-o zi, Archie și Lilibet, vor utiliza rețelele de socializare, și astfel vor fi puși în pericol.

mamaplus

În vârstă de 42 de ani, Meghan Markle a deținut în trecut împreună cu soțul ei Harry un cont de Instagram care aduna peste 11 milioane de urmăritori. Acum însă, rețelele de socializare o înspăimântă pe Ducesa de Sussex.

Meghan Markle se teme pentru siguranța celor doi copii

Prezentă alături de prințul Harry la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, la New York, Ducesa de Sussex este îngrijorată pentru viitorul celor doi copii ai săi. Teama acesteia vine după ce a ascultat poveștile mai multor părinți care au suferit „pierderi tragice legate de utilizarea rețelelor de socializare de către copiii lor”.

„În urmă cu un an, când ne-am întâlnit cu unele dintre familii, nu cu toate, a fost imposibil să nu fii în lacrimi, așa cum sunt sigură că mulți dintre voi ați fost astăzi auzind aceste povești’, a spus ea.

Harry și Meghan au urcat pe scenă pentru a se destăinui despre propriile experiențe cu rețelele de socializare și propriile temeri pentru viitorul acestora, în calitate de părinți a doi copii mici:

„În calitate de părinți, deși copiii noștri sunt foarte mici, au doi ani și jumătate și patru ani și jumătate… dar social media nu va dispărea’, a spus ea în timpul evenimentului, potrivit Daily Mail.

Meghan a continuat să recunoască faptul că, deși copiii ei nu sunt încă la o vârstă la care să folosească  sau chiar să fie conștienți de social media, ea știe că se apropie cu pași repezi momentul în care vor fi expuși într-un fel sau altul.

„A fi mamă este cel mai important lucru din întreaga mea viață”

Meghan nu mai are un cont public activ pe rețelele de socializare, însă, înainte de a începe să se întâlnească cu prințul Harry, a folosit intens rețelele de socializare, mai ales în perioada în care a apărut în serialul de succes Suits:

„Dar voi spune că mă simt norocoasă că cei doi copii sunt la o vârstă, din nou, destul de mică, astfel încât acest lucru nu este în viitorul nostru imediat, dar mă simt, de asemenea, speriată de modul în care continuă să se schimbe. Și acest lucru va fi în fața noastră, așa că mă îngrijorează, dar îmi dă și multă speranță și multă energie progresul pe care l-am făcut în ultimul an”, a adăugat Meghan.

Acel cont a fost șters la scurt timp după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry și de atunci nu și-a mai creat un alt cont personal public de Instagram. În martie 2020, Meghan și Harry au anunțat că se vor retrage cu totul din social media, publicând o declarație pe contul lor de Instagram regal din Sussex în care au spus că doresc să găsească un „nou capitol pentru a înțelege cum pot contribui cel mai bine pentru a ajuta lumea”.

sursa