mamaplus

O gravidă a rămas fără copil, după ce medicii i-au făcut din greșeală întrerupere de sarcină. Au confundat-o cu o altă pacientă care venise să facă avort

-
//
01.04.2024

Un incident greu de explicat a avut loc într-un spital din Praga. Medicii i-au făcut unei femei întrerupere de sarcină, după ce au confundat-o cu o altă pacientă care venise să facă avort.

mamaplus

Potrivit primelor informații, medicii au confundat două paciente, ambele însărcinate, însă care veniseră la spital pentru lucruri total diferite, potrivit CNN Prima News.

Una dintre femei venise la spital pentru un simplu control de rutină. Cealaltă femeie urma să sufere o întrerupere de sarcină. Medicii le-au confundat pe cele două și, în mod șocant, au făcut întreruperea de sarcină persoanei greșite. Purtătorul de cuvânt al spitalului a confirmat incidentul șocant.

„Luni, 25 martie, la Clinica noastră de Ginecologie și Obstetrică s-a produs un eveniment. Conform constatărilor de până acum, ca urmare a încălcărilor grave și a nerespectării regulamentelor interne de către angajații în cauză, a fost demarată o operație în mod eronat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Bulovka, Eva Stolejda Libigerová, pentru CNN Prima NEWS, relatează Observator.

„Este un incident foarte nefericit. Ar trebui să existe o investigație internă și vinovatul ar trebui pedepsit. Niciun medic nu poate fi mântru de așa ceva”, a declarat Kamal Farhan.