mamaplus

O tânără de 21 de ani a murit la doar câteva zile după o intervenție de mărire a sânilor. Familia a depus o plângere

-
//
02.10.2023

O tânără de 21 de ani din Italia a murit după o operație de mărire a bustului. Fata urma să se căsătorească în curând și voia să arate perfect, însă la doar câteva zile după implant a început să se simtă rău. A ajuns din nou la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze. 

mamaplus

La doar 21 de ani, o tânără din Napoli a murit la doar câteva zile după o intervenție de mărire a sânilor.

La scurt timp după externare, aceasta a făcut febră, se simțea obosită și acuza probleme gastro-intestinale.

După ce starea ei s-a înrăutățit, familia a dus-o de urgență la spital. Medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze și bănuiesc că ar fi fost vorba despre o infecție apărută în urma intervenției chirurgicale.

Aceeasta decisese să-și facă intervenția la o clinică specializată în chirurgie plastică, unde și-a făcut și teste testele de rutină necesare pentru operație.

„Verișoara mea era perfectă, nu avea nevoie de operația asta. Știi ce a spus verișoara mea când s-a dus să facă intervenția: mă duc în curând să fac operația asta pentru că în zilele noastre, în 2023, aceste intervenții se fac pe loc. Dar aceste nenorociri întâmplă pentru că nu a dat bani suficienți pentru o intervenție de calitate”, a spus ruda fetei.

Familia a depus o plângere, iar poliția investighează acum cazul pentru a afla cine e vinovat de moartea tinerei.