O zi pentru sănătatea ta, la Shopping MallDova

O zi pentru sănătatea ta, la Shopping MallDova

-
//
12.07.2016

Ce faci sâmbătă, pe 16 iulie? Centrul Comercial Shopping MallDova ți-a făcut planuri vesele și sănătoase! Împreună cu partenerul general Unica Sport, te invităm la Ziua Sănătății, evenimentul care îți aduce cele mai recente și utile informații pentru starea ta de bine. Sport, nutriție, îngrijire – toate vor fi abordate de experții în domeniu, într-o atmosferă prietenoasă și motivantă.

O zi pentru sănătatea ta, la Shopping MallDova

Iată ce ți-am pregătit:

  • Autoarea conceptului original al evenimentului și fondatoarea Unica Sport, Galina Tomaș, va ține un seminar despre nutriție, hidratare și modul sănătos de viață. După stabilirea principiilor generale va urma partea practică, în care vei fi invitată să îți pui mușchiuleții în mișcare – o lecție deschisă de sport, condusă de antrenoarele Unica Sport.
  • „Top Shop” va alinta participantele cu sucuri fresh delicioase și sănătoase, preparate cu ajutorul extractorului de nutrienți NutriBullet, apoi va prezenta aparatele de fitness disponibile în magazine.
  • „Puma” va oferi cele mai performante echipamente pentru instructorii de sport și te va informa despre regulile pe care trebuie să le respecți atunci când îți alegi încălțămintea sportivă. În plus, participantele vor beneficia în exclusivitate de câteva oferte speciale la procurarea încălțămintei de sport.
  • „Farmacia Familiei” îți va prezenta cele mai eficiente produse pentru îngrijirea corpului, care acționează asupra diverselor probleme care îți dau bătăi de cap: luptă împotriva celulitei, hidratează, protejează etc.

Important! Numărul de locuri pentru participarea la Ziua Sănătății este limitat, de aceea Shopping MallDova te îndeamnă să te înregistrezi în cel mai scurt timp, pentru a-ți rezerva locul. Pentru comoditatea ta îți oferim două posibilități de înregistrare:

- Urmând linkul;

- la Biroul de informații de la parterul Centrului Comercial Shopping MallDova.

Grăbește-te să fii parte a celui mai sănătos eveniment al verii! Te așteptăm cu drag la Shopping MallDova!