mamaplus

Prinţesa de Wales şi copiii ei împachetează cadouri pentru nevoiaşi

-
//
13.12.2023

Prinţesa de Wales şi cei trei copii ai săi sunt prezentaţi în timp ce împachetează pungi de cadouri pentru copiii nevoiaşi în acest sezon de sărbători.

mamaplus

Videoclipul care a devenit viral evidenţiază activitatea organizaţiilor de caritate care sprijină familiile tinere în timpul crizei costului vieţii din Marea Britanie, transmite protv.ro.

Prinţul George, în vârstă de 10 ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 5 ani, aleargă printre rafturile cu donaţii selectând jucării, haine şi cărţi pentru a umple pungi pentru copiii de vârsta lor în videoclipul publicat luni de Palatul Kensington.

Videoclipul a fost filmat, luna trecută, la The Baby Bank din Maidenhead, la aproximativ 10 kilometri de casa familiei din Windsor, la vest de Londra.

Utilizarea băncilor de alimente şi a aşa-numitelor bănci pentru copii, care colectează haine, rechizite şi mobilier pentru copiii nevoiaşi, a crescut în ultimii ani, pe măsură ce inflaţia ridicată şi reducerile de cheltuieli guvernamentale au mărit decalajul dintre bogaţi şi săraci în Marea Britanie.

Un raport, publicat duminică de Centrul pentru Justiţie Socială, a concluzionat că prăpastia dintre societatea obişnuită şi cei blocaţi în sărăcie va rivaliza în curând cu cea din epoca victoriană. Studiul a constatat, de asemenea, că închiderile din timpul pandemiei COVID-19 au avut un "efect catastrofal asupra ţesutului social al naţiunii''.

Prinţesa Catherine, cunoscută mai mult sub numele de Kate, este o susţinătoare de lungă durată a băncilor pentru copii şi a promovat programe pentru copiii mici datorită impactului de durată pe care intervenţia timpurie îl poate avea mai târziu în viaţă.