mamaplus

Theo Rose a apelat la ajutorul mamei pentru creșterea copilului

-
//
07.07.2023

Theo Rose, ajutată de mama sa în creșterea fiul ei și al lui Anghel Damian. Theo Rose a devenit mamă în urmă cu o lună, iar de atunci, frumoasa artistă și-a intrat perfect în rolul de mamă. Chiar și așa, deși mărturisește că se descurcă de minune, un ajutor este mereu binevenit. Recent, mama sa a venit în vizită la ea acasă, la București, pentru a o ajuta cu micuțul Sasha, mai ales în această perioadă, când are colici și starea lui nu este la fel de bună ca de obicei!

mamaplus

Theo Rose și Anghel Damian radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima dată. Au un băiețel perfect sănătos, iar acesta este un mare motiv de bucurie pentru ei. De asemenea, vestea venirii unui copil pe lume din partea lor a bucurat pe toată lumea, mai ales pe familia artistei și a regizorului, așa că bunicii sunt topiți după nepotul lor.

Theo Rose a apelat la ajutorul mamei pentru creșterea copilului

Theo Rose a postat zilele trecute un clip video cu fiul ei în timp ce plângea și le-a povestit fanilor faptul că se confruntă cu colici. Chiar și așa, situați era sub control din partea frumoasei artiste, însă mama ei a simțit că trebuie să o ajute în aceste zile, așa că i-a făcut o surpriză și a venit la ea pentru a mai sta cu adorabilul ei nepot. Bineînțeles, bucuria a fost la cote maxime pentru Theo Rose, care nu a ezitat să vorbească despre cât de bine este când vin bunicii în vizită la nepot.

'Da. Tare asta cu bunicii. E mișto chestia. Dacă îmi zicea mama, ce un an, acum câteva luni, vezi că vin pe la tine să stau și două zile, mă uitam la ea și o întrebam ce să facă? A înnebunit? Bine, nu ar fi zis pentru că noi suntem genul ăsta. Acum n-am îndrăznit să o chem că are și ea curte, casă, muncă, bărbat, și a venit. Și când a venit, mamă! Dar așa trebuie, câte două zile. Că obosesc și ele după două zile. Trebuie să le dai pauză, că obosesc și se strică treaba. Două nopți să stea bunica cu el, că ele sunt odihnite, fresh, se joacă, îl spală, îl pupă, tot. După o trimiți acasă să se odihnească. Pac, am găsit schema.', a povestit Theo Rose pe Instagram.

Totuși, Theo Rose a precizat că vizitele trebuie să fie scurte, de 2-3 zile, asta tocmai pentru ca bunicii să nu obosească, să își mai facă și treburile lor și să poată să revină mai des. De asemenea, consideră că două zile sunt suficiente pentru ca părinții să se poată relaxa.

sursa