mamaplus

Un campion mondial a anunțat că divorțează de soția sa la două ore după nașterea copilului

-
//
08.01.2024

De cele mai multe ori, nașterea unui copil reprezintă un prilej pentru cei doi părinți de a-și consolida cu atât mai mult relația. Nu a fost, însă, și cazul lui Ryan Garcia și al soției sale. La scurt timp după ce a anunțat nașterea primului său băiat, fostul campion mondial la categoria ușoară WBC a anunțat și că se desparte de cea care i-a dăruit copilul, scrie digisport.ro.

mamaplus

Imediat după ce micuțul Henry a fost adus pe lume, boxerul de 25 de ani l-a fotografiat și a postat imaginea pe Instagram. Apoi, la doar două ore distanță, a făcut un anunț total neașteptat – divorțează de mama băiatului, Andrea Celina. 

Tânăra de 26 de ani i-a mai dăruit boxerului doi copii (n.r. două fete), dar asta nu i-a împiedicat să ia decizia radicală tocmai în ziua nașterii celui de-al treilea. 

„Odată cu acest nou capitol, trebuie să anunț cu durere în inimă că eu și Drea am decis să divorțăm. Chiar dacă această decizie marchează sfârșitul căsniciei noastre, e important să amintesc că relația noastră de părinți rămâne prioritatea numărul unu”, a fost anunțul făcut de Garcia, conform presei britanice. 

mamaplus