Frigărui din carne de curcan (pui) cu busuioc şi bacon

Frigărui din carne de curcan (pui) cu busuioc şi bacon

-
//
07.12.2015

Frigărui din carne de curcan (pui) cu busuioc şi bacon

СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ

MOD DE PREPARARE

  1. Puneţi beţele de bambus la înmuiat în apă caldă.
  2. Tăiaţi fileul de curcan sau pui în bucăţele cu latura de aproximativ 2,5 cm. Stropiţi cu amestecul de sos teriyaki şi vin alb, adăugaţi piper, lăsaţi pentru 20 min.
  3. Încălziţi grillul sau partea de sus a cuptorului până la temperatura de 200 °С. Rupeţi frunzele de pe crenguţele de busuioc.
  4. Tăiaţi baconul în felii potrivite pentru a înveli bucăţelele de carne. Puneţi pe fiecare bucată de carne câte o frunză de busuioc şi înfăşuraţi-le în câte o felie de bacon. Înfige carnea pe beţe în aşa fel încât baconul să nu se desfacă, a câte 4 bucăţele.
  5. După ce terminaţi de aranjat carnea, puneţi beţele de frigărui pe o tavă acoperită cu pergament şi puneţi-o sub grill. Gătiţi până când baconul capătă o culoare maro-aurie, întorcând de câteva ori, aproximativ 10 minute. Serviţi imediat.

Frigărui din carne de curcan (pui) cu busuioc şi bacon

Sursa