Gazpacho cu castraveți

Gazpacho cu castraveți

-
//
13.07.2016

În prezent există o mulțime de rețete de supă de legume rece, și nu doar în Spania. Dacă nu ați avut până acum îndrăzneala să o încercați, e timpul să o faceți! Astăzi vom găti gazpacho verde – din ardei verzi, castraveți și verdeață.

 Gazpacho cu castraveți

MOD DE PREPARARE

Gazpacho cu castraveți 1. Curățați și tocați mărunt ceapa. Tăiați bucăți ¾ de castraveți. Gazpacho cu castraveți

2. Îndepărtați semințele și cotorul ardeilor, păstrați pentru mai târziu o pătrime dintr-un ardei verde, iar restul tăiați-le bucăți. Tăiați tulpinile mărarului.

Gazpacho cu castraveți 3. Mărunțiți toate legumele, cu excepția celor date deoparte, în blender, turnați 300 ml de apă rece sau bulion de legume. Adăugați oțetul, 6 linguri de ulei de măsline, sarea, piperul. Dați la frigider pentru minimum 1 oră. Gazpacho cu castraveți

4. Restul de castraveți, ardeiul verde și roșu tăiați-le bucățele foarte mici. Amestecați legumele într-un bol și sărați puțin.

Gazpacho cu castraveți

5. Turnați supa în boluri de ceramică sau pahare, puneți deasupra legumele și stropiți cu restul de ulei de măsline.

Gazpacho cu castraveți

Sursa