mamaplus

Accidentul de la Bahmut: În ce stare se află bunicul și nepoțica de 4 ani

-
//
23.10.2023

Cele două persoane care au supraviețuit în urma accidentului grav de la Bahmut se află la spital, în stare gravă.

mamaplus

Potrivit informației, atât bunicul, cât și nepoțica lui sunt în stare foarte gravă, fără schimbări.

Astfel, potrivit IPN, bărbatul se află în continuare la Spitalul Raional Călărași. Vicedirectorul instituției, Ion Veveriță, a precizat că bărbatul rămâne internat la terapie intensivă, starea lui generală fiind gravă, dar stabilă. Pacientul este conștient.

Copila a fost transferată cu AVIASAN în seara accidentului la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, a precizat că starea pacientei este în continuare foarte gravă, fără schimbări esențiale.

Amintim că, pe 20 octombrie, o familie a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R-1, localitatea Bahmut.

Ulterior, în spațiul public au apărut informații precum că la volanul mașinii s-ar fi aflat un angajat al Procuraturii Ungheni.

În urma accidentului de la Bahmut, soldat cu patru morți, două persoane au ajuns la spital. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani și un copil de patru ani. Fetița a fost transportată în stare gravă cu AVIASAN la Chișinău. Celălalt copil care a murit la locul accidentului avea trei luni.

Pe 22 octombrie, procurorul care ar fi cauzat accidentul rutier a fost plasat în arest pentru 30 de zile.