mamaplus

Actorul Ruslan Lungu, tatăl lui Cătălin Lungu, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani

-
//
22.06.2023

Actorul Ruslan Lungu s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct. Avea 49 de ani, iar vestea morții sale atât de devreme a venit ca un trăsnet peste membrii familiei sale, scrie jurnal.md.

mamaplus

Informația a fost confirmată de sora actorului, Ludmila Crocos. 

„A plecat în vacanță cu soția sa. În una din dimineți i s-a făcut rău. Îl durea în piept. A fost luat la spital și conectat la aparate. Dar inima lui s-a oprit. A fost mereu vesel și dornic ce viață. Suntem trei frați și avem o relație foarte strânsă între noi, iar acum ne este foarte greu”, ne-a spus sora actorului, Ludmila Crocos. 

Actorul Ruslan Lungu, care este tatăl actorului Cătălin Lungu, prezentator de la Jurnal TV, s-a născut la 23 martie în anul 1974, în satul Mereni, raionul Anenii Noi. A absolvit Academia de Arte.

A făcut parte din prima promoție de actori păpușari din Moldova și a fost unul din întemeietorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”.

Despre vestea tristă a anunțat și pagina oficială a Teatrului Guguță. 

„Cu profundă durere GUGUȚĂ deplânge trecerea într-o altă dimensiune a dedicatului actor Ruslan Lungu, unul dintre cei care au stat la întemeierea Teatrului, făcând parte din prima promoție de actori păpușari. Cortina a căzut, luminile s-au stins... Adio, Ruslan Lungu! Eternă amintire...”, se spune în mesaj.