mamaplus

Alertă în Spania: Un bebeluș decapitat a fost găsit pe plajă

-
//
13.07.2023

Un bebeluș fără cap a fost găsit pe o plajă de către un muncitor care a confundat corpul micuțului cu o păpușă.

mamaplus

Corpul fără cap al unui bebeluș găsit pe o plajă din Catalonia, transmite realitatea.net.

La începutul săptămânii, pe plaja Roda de Berà, situată în sudul Cataloniei, în nord-estul Spaniei, a fost descoperit corpul unui bebeluș fără cap. Descoperirea a avut loc la câteva zile după găsirea cadavrului dezmembrat al unei femei pe o altă plajă catalană, conform informațiilor prezentate de El Pais.

Un muncitor a confundat inițial corpul cu o păpușă

Un muncitor care a început tura luni dimineață, la ora locală 8:30 (9:30, ora României), a crezut că a descoperit o păpușă. După ce a realizat că este vorba de un cadavru uman, a alertat imediat șeful său, care a contactat poliția.

Autoritățile confirmă identitatea cadavrului și starea avansată de descompunere

 

Garda Civilă și serviciile de urgență au fost chemate la fața locului și au confirmat că este vorba despre cadavrul unui bebeluș. Din cauza stării avansate de descompunere, identificarea copilului nu a fost posibilă.

Teoria posibilei victime a migrației ilegale

Primarul din Roda de Berà a declarat că una dintre teoriile privilegiate este că bebelușul ar putea fi o victimă a "marii morți", un termen utilizat pentru a descrie migranții care încearcă să treacă Marea Mediterană în căutarea unei vieți mai bune în Europa.

Detalii despre vestimentația bebelușului și investigațiile viitoare

Conform primarului, copilul avea între 2 și 3 ani și nu purta un costum de baie, ci un costum de bebeluș, o salopetă și o jachetă. O analiză ADN urmează să fie efectuată pentru a obține mai multe informații.

Neclaritatea legăturii dintre cele două descoperiri

Cu doar câteva zile înainte, corpul dezmembrat al unei femei a fost găsit pe o altă plajă în provincia Tarragona. Cu toate acestea, până în prezent, în stadiul actual al anchetei, nu s-a stabilit nicio legătură între cele două descoperiri.