mamaplus

Andreea Bostanica: ,,Notele de la BAC nu m-au încurcat să-mi iau trei apartamente”

-
//
10.07.2023

Vedeta Tik Tok-ului moldovenesc, Andreea Bostănica, a declarat că notele de la BAC nu o prea afectează.

mamaplus

Tânăra vedetă a răspuns haterilor după ce aceștia au atacat-o și au luat-o în râs că ar fi picat la BAC.

Unele site-uri de știri au comunicat că Andreea ar fi luat 4 la un examen de bacalaureat. Tânăra a dezmințit că ar fi luat nota 4 la limba română, ba mai mult, aceasta a spus că în cazul în care chiar nu susținea proba, asta nu avea să o afecteze prea mult.

„Recunosc, nu am luat 10 și 9… Pe mine nu mă afectează că am luat 7 la română. Dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu se schimbă. Dacă nu-l dădeam asta nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să-mi permit vacanțe, haine, mașină, trei apartamente în Chișinău și unul la București, în cea mai bună zonă”, a recunoscut tânăra, într-un video pe Instagram, conform www.stiri.md.

Într-un video pe Tik Tok Andeea a spus că a luat nota 7 la limba Română, 8 la limba Engleză, la Istorie a luat 6 și la Geografie 7.

Andreea Bostănică a mai spus că este singura persoană din Republica Moldova care, până la vârsta de 18 ani, a plătit statului impozite de 1 milion de lei.

,,Nu puteam să evit subiectul astă, pentru că toată România și toată Moldova vorbește ,,nu cred așa ceva, Andreea Bostănică nu a luat bac-ul”, vă voi dezamăgi. Cu ajutorul lui Dumnezeu am luat bacul. (…) Dar, fraților, chiar dacă nu dădeam Bacul, voi credeți că mi-ar fi schimbat mie viața? Vă zic eu, nu. Pentru mine nu contează notele astea, nu am făcut nici lecții adăugătoare, nu am făcut nimic, pentru că eu știu ce îmi place mie să fac: să cânt, să fac vlogging, să lansez piese.

Noi suntem diferiți, nu poate toată lumea să învețe pe 9 și 10, cuiva îi place să cânte, altcuiva să danseze, să învețe pe de rost, să facă matematică. (…) Credeți că atunci când veți începe o afacere, vă va cere cineva notele de la bac”.

mamaplus