Angela Gonta a dezvaluit cum s-a schimbat viata ei decat nu mai este persoana publica

Angela Gonta a dezvaluit cum s-a schimbat viata ei decat nu mai este persoana publica

-
//
09.03.2015

De la statutul de vedeta a Stirilor PRO TV, a trecut in culise, dar asta se pare ca nu ii influenteaza fericirea deloc. Din contra, jurnalista a dezvaluit ca trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei.

Angela Gonta a dezvaluit cum s-a schimbat viata ei decat nu mai este persoana publica

Invitata la O Seara Perfecta, Angela Gonta a povestit despre noul rol pe care il are, anume cel de mamica. Aceasta nu a incetat sa munceasca in continuare si se pare ca imbina perfect viata de familie cu cea profesionala, caci anume asta, spune ea, o face o femeie cu adevarat fericita. 

Jurnalista a povestit despre cum a fost pentru ea perioada in care s-a retras de la stiri si a devenit mamica.

“A fost mai simplu pentru mine decat pentru altii. Am crezut ca viata mea publica s-a terminat, m-am gandit ca pot sa nu ma machiez, sa nu ma imbrac elegant, dar, din pacae,  am ramas inca subiect de stire. Intotdeauna mi-a placut ce s-a intimplat in studio, cand eram reporter, dar nu ce s-a intamplat inafara. M-a intimidat atentia excesiva. Si cand eram mica stateam in utlima banca la scoala, dar asta nu m-a incurcat sa fiu eminenta. Am evitat tot timpul sa fiu in centrul atentiei.”, a povestit Angela Gonta, la O Seara Perfecta.

 In prezent Angela este redectorul sef al site-ului pentru femei perfecte.md.

“Cand am acceptat acest site, mi-a fost frica. Am facut alt gen de stiri pana acum si mi se parea ca e ceva neserios. Nu stiam daca o sa fac sau nu fata, dar am invatat din mers, am testat, am gresit,  sunt mereu in proces de invatare. Intotdeauna invat sa fac mai bine ceea ce fac. Site-ul nostru implineste 3 ani de la lansare si pot spune ca sunt 3 ani de succes, alaturi de o echipa perseverenta.", a spus Angela Gonta.

Angela Gonta a dezvaluit cum s-a schimbat viata ei decat nu mai este persoana publica

Cel mai frumos eveniment din viata jurnalistei este nasterea fetitei Ekaterina.

"Este un eveniment important pentru orice femeie, a fost un copil asteptat, un copil pe care mi l-am dorit de mult. Eu am avut o sarcina complicata, a fost greu pentru mine, am avut toxicoza pana in luna a 9-a. Asa ca in momentul in care am nascut, viata a luat alta culoare. Am ales sa nasc la noi in tara, la un doctor in care am incredere. Intotdeauna am fost simpla, mereu asa am fost, nu am profitat de statutul meu de vedeta. Nu m-a schimbat vedetismul si nu o sa ma schimbe altceva. Mergem la medicul de familie, ca toata lumea. Eu sper ca am ramas asa cum imi place mie sa fiu, imi plac oamenii corecti, cu verticalitate.", a marturisit Angela Gonta.

 Chiar daca dupa doar 4 luni de la nastere Angela Gonta a revenit la munca, aceasta acorda maxima atentiei fetitei sale.

"Dupa 4 luni am revenit la birou, o mama trebuie sa fie acolo unde se simte bine. Toata viata am muncit, de la 17 ani si cand eram in concediu de maternitate, am simtit ca ceva imi lipseste. Mie mi s-a oferit posibilitatea sa revin si daca munca ma face fericita, am ales sa fac asta, pentru ca copilul are nevoie de o mama fericita si implinita, o mama care se simte bine acolo unde se afla. Cu Ekaterina imi petrec toate weekend-urile, o tin in brate toata ziua, ne jucam, discutam, ne invatam sa vorbim. E un copil foarte cuminte.", a adaugat Angela Gonta, la O Seara Perfecta.

Angela Gonta a dezvaluit cum s-a schimbat viata ei decat nu mai este persoana publica

Sursa