mamaplus.md

Au ars de vii în propria casă

-
//
15.11.2018

Două persoane și-au pierdut viața în incendiile produse în ultimele 24 de ore. Ambele au ars de vii în propriile locuințe.

mamaplus.md

Primul incendiu care s-a soldat cu decesul unui bărbat a avut loc în dimineața zilei de ieri în localitatea Vadul – Rașcov raionul Șoldănești. Conform primelor investigații în urma arderii a decedat un bărbat în vârstă de 57 de ani. Focul a distrus bunurile materiale din interiorul unei odăi, antreul casei, dar și acoperișul locuinței. Incendiul a fost lichidat de două echipaje de pompieri. Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite de specialiști.

Un alt caz, care s-a sfârșit tragic a avut loc în seara zilei de ieri în localitatea Racovăț, raionul Soroca. La fața locului au ajuns pompierii și au stabilit că în urma incendiului a ars lenjeria de pe pat, unde a fost găsit cadavrul proprietarului în vârstă de 50 de ani. Primele investigații efectuate de specialiști au stabilit că incendiul cel mai probabil s-a produs în urma imprudenței în timpul fumatului.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova a avut loc 1452 incendii în care au decedat 84 de persoane.

Sursa: publika.md